© 2018 af Behandling Aarhus. Proudly created with Wix.com

Østergade 1, 1. sal

8000 Aarhus C

  • Facebook Social Icon
Du kan på denne side få et overblik over, hvilke problematikker vi kan hjælpe dig med og samtidig blive klogere på de forskellige teknikker, vi benytter os af. 

Behandlingsformer

 

Kropsterapi
Kropsterapi er en behandlingsform, som benytter forskellige teknikker til at frigøre kroppens væv og led, hvilket er med til øge blodcirkulationen i området og give kroppen mulighed for at hele op. Samtidig hjælper formen også med til, at kroppen kan give slip på gamle uforløste følelser og har en generel afstressende virkning. 
Akupunktur
Akupunktur er en 4500 år behandlingsform, som er med til at skabe balance i kroppen og i sindet. Akupunktur bliver brugt til en lang række lidelser, da dens sundhedsfremmende egenskaber hjælper kroppen med at fungere så gnidningsfri som muligt. Akupunktur kan samtidig have en meget afstressende effekt på kroppen og på sindet. 

 

Massage
Massage er en effektiv måde at afspænde og løsne op i kroppen. Massage kan både virke afstressende, men kan også bruges til at afhjælpe forskellige former for problematikker i bevægeapparatet. Når der bliver løsnet op i blokeringerne, øges blodgennemstrømningen til området, og du giver kroppen mulighed for at komme sig.
Du kan læse mere om hvilket sygdomme og symptomer vi behandler her